Certifikat kvalitete ISO 9001

Certifikat kvalitete ISO 9001

 

 

Tvrtka CDS Bond d.o.o. Vas ovim putem ponosno obavještava da s današnjim danom poslujemo u skladu s ISO 9001 standardom.

Kroz zahtjevan proces izrade dokumentacije i prilagodbi radnih procesa zahtjevima norme ISO 9001 vodila nas je konzultantska tvrtka DEKAFORM d.o.o. iz Zagreba na čelu s g. Mladenom Meštrovićem kojem se ovim putem ujedno i zahvaljujemo.

Suradnja s gore spomenutom konzultantskom tvrtkom rezultiralo je pozitivnom ocjenom certifikacijske kuće ICT Adriatica za što smo na kraju i nagrađeni ISO 9001 certifikatom.

Valja spomenuti još jednom da tvrtka CDS Bond d.o.o. djeluje dugi niz godina i samim tim već je uspostavila kvalitetan sustav upravljanja sukladan ISO 9001 normi, stoga nam uvođenje i primjena nije predstavljalo značajan problem.

 

Što je ISO 9001?

 

ISO 9001 je međunarodno priznata norma za sustave upravljanja kvalitetom čija primjena omogućuje tvrtkama da upravljanje procesima usklade sa svim zakonskim obvezama i zahtjevima korisnika radi neprekidnog poboljšanja učinkovitosti i djelotvornosti same organizacije. Dobivanje ISO certifikata 9001 međunarodna je potvrda usklađenja internih procesa, procedura i odgovornosti sa zahtjevima tržišta te garancija visoke razine kvalitete usluga.