Alarmni dojavni centar

Alarmni dojavni centar

Srce sigurnosnog sustava je alarmni dojavni centar. Tu se objedinjuju podaci svih povezanih senzora kao što su detektori pokreta, detektori loma stakla ili magnetni kontakti.

U slučaju alarma, dežurni operater u dojavnom centru postupa po unaprijed definiranoj proceduri: upućuje poziv vlasniku štićenog prostora, alarmira sigurnosne službe i šalje interventnu ekipu na teren. Ako se kontakt ne može ostvariti u tom slučaju se na objekt šalju zaštitari koji imaju zadatak utvrditi provjeru sigurnosnog stanja štićenog objekta.

Osim upozorenja na opasnosti od kriminalaca, u današnje vrijeme postoji obilje drugih mogućnosti koje Vam nudimo. Moderne usluge i oprema mogu Vas upozoriti na dramatične promjene temperature, poplave, ugljični monoksid, nestanak električne energije ,curenja prirodnog plina i dima i vatre, nasilne ulaske i još mnogo toga. Možete primati ove informacije putem SMS poruka, e-maila, telefona , obavijesti putem mobilne aplikacije i putem izravne dojave na naš nadzorni centar.