CDS Bond interventni tim – mobilna patrola

Već od samih početaka tj. od osnutka tvrtke CDS Bond pa sve do danas vrlo važnu ulogu imaju naši interventni timovi. Osobe koje rade ovaj posao su ljudi od povjerenja i većinom su naši dugogodišnji zaposlenici (neki od njih imaju i preko 30 godina radnog iskustva u tvrtki CDS Bond d.o.o.), obučeni i licencirani za rješavanje protuprovanih radnji u svim vremenskim uslovima – 24 sata dnevno, sve svoje poslove izvršavaju profesionalno i odgovorno, poštujući sva pravila struke i zakonske regulative.

Dojavni centar – suradnja dežurnih operatera i interventnog tima

Sustav zaštite iz našeg dojavnog centra je koncipiran tako da svakom našem korisniku pruža makismalnu sigurnost, i to na način da su svi priključeni alarmni i video nadzorni sustavi pod budnim okom naših dežurnih operatera, koji na svaku aktivaciju alarma ili pak dojavu naših klijenata reagiraju i šalju interventne timove koji dolaze na mjesto događaja i provjeravaju stanje na objektu.

Interventni timovi i službena vozila

U svrhu što bržeg odziva na intervenciju, interventni timovi koriste označene službene automobile, a sustavom veze u stalnom su kontaktu s našim dojavnim centrom.

Interventni timovi su tokom svoje smjene stalno u pokretu i u pripravnosti da odgovore na pozive dežurnog operatera/dispečera koji ih upućuje na intervencije po alarmnom događaju.

Službena vozila opremljena su svom potrebnom opremom za rad u smjenama i svim vremenskim uvjetima.

Svakodnevna suradnja s policijom

Valja isto tako napomenuti da se prilikom aktivacije alarma uz djelatnike našeg interventnog tima obavještava i policija koja reagira sukladno situaciji na terenu, izlazi na poziv i biva obaviještena o svim promjenama na štićenom objektu od strane našeg dežurnog opreratera.

Povezane novosti