O nama

Tvrtka CDS-Bond d.o.o. je doživjela nekoliko promjena, a sve u cilju praćenja tehnološkog razvoja i pružanja kvalitetnijih usluga kupcima. Naša misao vodilja je da samo sigurni klijenti mogu biti zadovoljni, jer sigurnost ne podnosi improvizacije. Mnoge klijente štitimo od naših osnivačkih dana. 

Za naših više od 1000 dugoročnih klijenata i oko 2500 kratkoročnih klijenata, odgovorna je politika tvrtke, jer su kvaliteta usluge i zadovoljstvo kupaca, naš prioritet. U svom razvoju, tvrtka je uvidjela brojne prednosti korištenja tehnoloških rješenja, a čijoj ekspanziji upravo svjedočimo.

Na tržištu smo poticali implementaciju nadzornih uređaja jer smo time unaprijedili mogućnosti čuvarskih službi, pa su tako dva oka jednog čuvara, zamijenjena sukladno procjeni ugoženosti sa odgovarujućim brojem kamera, što omogućava bolji i širi nadzor čuvanog mjesta, a uz naše suradnike i identifikaciju počinitelja kaznenih i prekršajnih djela.

Iz navedenih razloga smo oko kao najljepši organ čovjeka ugradili u naš logo. Budno i s velikom pažnjom pratimo štićene objekte naših klijenata, te im na taj način stojimo na usluzi 24 sata dnevno, tijekom cijele godine.

S našim partnerima, imamo mogućnosti pružiti različite vrste osiguranja za potrebe klijenata i korisnika naših usluga. Naš tim čine profesionalci iz područja sigurnosti – pravnici, ekonomisti, kriminalisti, i forenzičari, jednako kao i stručnjaci u IT sektoru koji rade na razvoju i unaprjeđenju tehnoloških rješenja ali i integraciji noviteta na tržištu.

Naše uposlenike potičemo na stalni razvoj i edukaciju u oblasti njihovih interesovanja, a koja su u skladu s poslovanjem tvrtke. Prema našim uposlenicima potičemo timski rad i razvoj, te suradnju zasnovanu na međusobnom uvažavanju i poštovanju, tako da zajedničkim radom i zalaganjem postižemo zadane ciljeve.

Usavršavanjem proizvodnih i radnih procesa uz zajamčenu kvalitetu nastojimo se izdvojiti na tržištu, stručno osposobljenim ljudima i kvalitetno pruženim uslugama iz djelokruga našeg poslovanja.