Dojavni centar u službi korisnika

DOJAVNI CENTAR U SLUŽBI KORISNIKA


Moderna vremena zahtijevaju modernu zaštitu. Sukladno tehničkom napretku naši operateri napreduju u području korištenja sustava za alarmni i video nadzor. Uz suvremenu tehnologiju koja je sastavni dio dojavnog centra jedan od važnijih faktora su ljudi. Oni su ti koji pravovremeno reagiraju na alarmne situacije i svakoj od njih pristupaju profesionalno i odgovorno te svakom korisniku pridaju potpunu pažnju i strpljenje. Jedna od prioritetnijih stvari uz samu sigurnost korisnika je i individualni pristup naših djelatnika prema istom. Kada dođe do problema svaki korisnik reagira drugačije pa ovisno o tome operater pokušava stabilizirati situaciju i umiriti samog korisnika.
Uz pravovremeno reagiranje i smirenost u izazovnim situacijama potrebne su i dobre organizacijske vještine kako niti u jednoj situaciji ne bi došlo do zastoja u reakciji operatera u dojavnom centru. Operater identificira i pokušava prevenirati moguće smanjene funkcionalnosti ili prestanak rada nekih od tehničkih sustava. Kako bi poboljšali reakciju operatera i podigli kvalitetu posla, u dojavnom centru nam uz alarmni sustav koji ima sve potrebne informacije o objektu i korisniku dodatno pomaže video zid. Na video zidu svakodnevno gledamo brojne objekte te pomoću njega lakše procjenjujemo situaciju i donosimo odluke. Ukoliko je problem tehničke prirode i korisnik ga ne može riješiti uz pomoć operatera tada se obavještava tehničar koji na teren izlazi u najkraćem mogućem roku. Dobra organiziranost i povezanost te stručni ljudi u svim segmentima omogućuju Vam sigurnost koja je nama na prvom mjestu.


Zašto biti naš korisnik?


Mi smo mala obitelj u moru zaštitarskih firmi koja svoj posao obavlja odgovorno i profesionalno. Naš dojavni centar je među vodećim centrima u Hrvatskoj te svojim korisnicima pruža 24-satnu dostupnost i ažurnost. Svoje usluge pružamo diljem Lijepe Naše pomoću dojavnog centra stacioniranog u Zagrebu. Brojne reference iz raznih dijelova Hrvatske dokazuju našu stručnost i sposobnost obavljanja zaštitarskih djelatnosti. Svakom korisniku pristupamo sa poštovanjem, voljom i željom da mu pomognemo i osiguramo njegovu firmu ili imovinu. 
Vaša sigurnost naš je posao!


Mislav Tatalović
CDS Bond d.o.o.

Povezane novosti