Korisnička podrška CDS Bonda

Korisnička podrška CDS Bonda

Nezadovoljni ste postojećom tvrtkom koja Vam vrši usluge održavanja sustava tehničke zaštite? Previše dugo čekate na odaziv? Primjećujete nestručnost osoblja? Sve ovo izaziva domino efekt koji na kraju rezultira da se jednostavno ne možete normalno posvetiti svim svojim uobičajnim poslovnim aktivnostima. Tvrtka CDS Bond je tu da Vam pomogne – s višegodišnjim iskustvom i profesionalnim odnosom prema svim našim klijentima pomoći ćemo Vam da prebrodite sve svoje probleme i optimizirate svoje poslovanje.

STRUČNOST I PROFESIONALNOST

Kao preduvjet ostvarenja visoko zacrtanih poslovnih ciljeva uspostavili smo sustav vrijednosti kojim se i dan danas vodimo, a to je stručnost i profesionalnost. Prednost naše tvrtke naspram drugih je mogućnost pružanja najpotpunijih idejnih rješenja kad su u pitanju kompleksni zahtjevi naših klijenata. Kontinuirano razvijamo i usvajamo nova znanja i vještine, jer smo potpuno svjesni da je naša snaga u znanju i vještinama svakog od naših zaposlenika.

POVJERENJE

Više od 4000 ugrađenih sigurnosnih sustava i preko 2000 klijenata govori o veličini i povjerenju koje nam se svakodnevno ukazuje. Težimo izvrsnosti i ispunjavanju svih očekivanja visokom razinom prilagodljivosti, te evolucijom usluga koje nudimo na način da dinamično pratimo potrebe svih naših klijenata. Povjerenje klijenata iznimno cijenimo i stalno razvijamo odgovornim i kvalitetnim pristupom.

24/7 ŠTITIMO VAŠU IMOVINU

Jedna od najvećih prednos tvrtke CDS Bond je dojavni centar (CDS). Brzina reagiranja i blizina CDS Bond interventnog tima su nekada vrlo presudni u očuvanju imovine i spriječavanju nastanka veće materijalne štete, što u konačnici predstavlja i glavni razlog da nam poklonite svoje povjerenje. 

Za sva dodatna pitanja slobodno nas kontkatirajte putem našeg službenog e-maila: cds@bond.hr ili pak pozivom na sljedeće telefonske brojeve:

– CDS Bond Zagreb 01/3643 201

– CDS Bond Split  021/474 777 

Povezane novosti