Prosudba ugroženosti objekta

Prosudba ugroženosti objekta

Za početak valja napomenuti da je prosudba ugroženosti dokument koji mogu izrađivati samo licencirane zaštitarske tvrtke tj.zaštitari tehničari. Sam proces licenciranja se odvija uz nadležnost MUP-a poštujući sve važeće propise i norme.

Prosudbom ugroženosti kao dokumentom se utvrđuje stvarna razina rizika od počinjenja kaznenih djela i ugrožavanja života i imovine osoba u objektu ili prostoru ovisno od vanjskih i unutarnjih faktora ugroženosti.

Tvrtka CDS Bond d.o.o. već dugi niz godina pruža usluge izrade sigurnosne dokumentacije u skladu sa svim metodološkim standardima struke. Garantiramo apsolutnu stručnost svih svojih djelatnika i da izrađena dokumentacija formom, sadržajem i kvalitetom udovoljava kriterijima i standardima nadležnih inspekcijskih službi.

Nudimo kompletnu uslugu projektiranja i instaliranja sustava videonadzora/alarma. Kompletna usluga podrazumijeva snimanje i analizu postojećeg stanja sigurnosti, ukazivanje na sigurnosne propuste, predlaganje mjera za povećanje stupnja sigurnosti te izradu sigurnosne prosudbe.

 

Obratite nam se s povjerenjem,

Vaš CDS Bond