Prosudba ugroženosti objekata

Za početak valja napomenuti da je prosudba ugroženosti dokument koji mogu izrađivati samo licencirane zaštitarske tvrtke tj.zaštitari tehničari. Sam proces licenciranja se odvija uz nadležnost MUP-a poštujući sve važeće propise i norme.

Prosudbom ugroženosti kao dokumentom se utvrđuje stvarna razina rizika od počinjenja kaznenih djela i ugrožavanja života i imovine osoba u objektu ili prostoru ovisno od vanjskih i unutarnjih faktora ugroženosti.

Tvrtka CDS Bond d.o.o. već dugi niz godina pruža usluge izrade sigurnosne dokumentacije u skladu sa svim metodološkim standardima struke. Garantiramo apsolutnu stručnost svih svojih djelatnika i da izrađena dokumentacija formom, sadržajem i kvalitetom udovoljava kriterijima i standardima nadležnih inspekcijskih službi.

Nudimo kompletnu uslugu projektiranja i instaliranja sustava videonadzora/alarma. Kompletna usluga podrazumijeva snimanje i analizu postojećeg stanja sigurnosti, ukazivanje na sigurnosne propuste, predlaganje mjera za povećanje stupnja sigurnosti te izradu sigurnosne prosudbe.

Obratite nam se s povjerenjem,

Vaš CDS Bond

Povezane novosti