Zaštite svoje apartmane ili vikendice od provala, krađa i poplava uz najsuvremenije alarmne i video sustave

Ne možemo pobjeći od činjenice da su provale nažalost svakodnevna pojava, u kojima provalnici nastoje potražiti ulaz u vašu nekretninu i uglavnom biraju najjednostavniji način putem kojeg mogu doći do brzog načina zarade i vrijednih stvari koje se mogu dobro unovčiti.

Provalnici najčešće ne gube vrijeme na planiranje provale već to čine iz razloga jer im se ukazala prilika u kojoj su uočili otvoren prozor ili pak nezaključana vrata.

Iznanađujuća statistika govori da se većina provala događa po danu, u vrijeme dok su ljudi uglavnom na poslu ili na godišnjem odmoru.

Da bi spriječili ovakve ili slične situacije važno je adekvatno se zaštititi kvalitetnim alarmnim ili video sustavima.

AJAX SYSTEMS – bežični alarmni sustav

Moramo naglasiti da su Ajax alarmni sustavi pokorili tržište svojim dolaskom 2015. godine i do sada su prešli brojku od preko milijun zadovoljnih korisnika. Svojim estetskim izgledom i jednostavnom montažom uklapaju se u svaki prostor te iz tog razloga tvrtka CDS Bond preporuča i koristi AJAX bežične alarmne sustave.

Postavljanje, upravljanje i nadzor cijelog sustava vrši se u potpunosti putem pametnog telefona – korištenjem besplatne Ajax aplikacije. Spajanjem na internet putem LAN-a i/ili mobilne podatkovne mreže sustav se može osobno nadzirati ili povezati s dojavnim centrom.

Tvrtka CDS BOND posjeduje i 24 satni dojavni centar putem kojeg vršimo nadzor štićenih objekata uz tehničku podršku, pravovremenu servisnu i patrolnu intervenciju preuzimajući sve Vaše brige u svoje ruke.

DAHUA I HIKVISION – video nadzorni sustavi

Kad smo kod video nadzornih sustava tu preferiramo proizvođače poput DAHUA I HIKVISION iz razloga što su oni sinonim za kvalitetu i vodeći su na globalnom tržištu.

Video nadzor sam po sebi služi za prepoznavanje i identifikaciju počinitelja, arhiviranje digitalnog video zapisa u trajanju od 20 i više dana ovisno o kapacitetu instaliranog hard diska, te ukoliko dođe do kaznenog djela ta video snimka može poslužiti kao dokaz u slučaju sudskog procesa.

Jedna od većih prednosti video nadzora je mogucnost live stream kamera preko smartphonea, sa bilo koje lokacije u svijetu.

Isto tako kao što je i slučaj s alarmnim sustavima CDS Bond nudi mogućnost nadzora iz našeg dojavnog centra u kojem dežurni operateri 24 sata dnevno budno prate situaciju na štićenim objektima i sukladno tome reagiraju u slučaju provale u Vaš stambeni prostor.

Na kraju možemo zaključiti da je najbolja opcija tehničke zaštite zapravo kombinacija alarmnog i video nadzornog sustava kako da bi se pravovremenim djelovanjem spriječilo bilo kakav štetan događaj.

Povezane novosti